català

english

español

Elena i Joan Projects

elenaijoanprojects.com ©

avís legal

ENLLAÇOS - PREMSA

Blog Llibres de l'Índex

Editorial Llibres de l´Índex

Distribuïdora

tornar enrere

Segueix-nos a

Extensa entrevista a Elena Villalba Lizandra, autora del llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l’espiritualitat, a la revista de relats en català LA LLUNA EN UN COVE, núm. 47 – Abril de 2013, pàgines 18 a la 31.

La REVISTA DOLLYS es va inspirar en el llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l’espiritualitat, en l’entrevista a Lena Missfit (jugadora de videojocs), a càrrec d’Isaac Gómez. Fotografia: Robert Martex, Albert Cortina. Núm. 2 – Abril 2013, pàgines 14 i 17.

La revista gironina D’ESTIL, núm. 26 Juny/Agost 2013, ha dedicat dues pàgines, les núm. 80 i 81, al llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l’espiritualitat. Títol de l’article: “Ciència-ficció i espiritualitat, juntes?”

Entrevista a Ràdio Estel, programa “2 de 8”, dimarts 2 de juliol de 2013, a les 19:30H. Amb Elena Villalba Lizandrai el seu llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l’espiritualitat, i Joan A. Bosch Nayach i el seu llibre Las enseñanzas de Sherlock Holmes, a càrrec de Mercè Raga.

"Presentació del llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l'espiritualitat,

d'Elena Villalba Lizandra, Editorial Llibres de l'Índex.

Hi intervindran Josep Maria Orteu, editor; Eduard Pera, secretari del Club Star Trek de Catalunya, i la pròpia autora.

L'acte tindrà lloc dimecres, dia 9 de novembre de 2011, a les 19:30 h, a la Casa del Llibre, de Rambla Catalunya, núm. 37 de Barcelona. Telf: 93 112 22 59

Una visió fascinant sobre la llegendària sèrie televisiva Star Trek, sobre Mr. Spock i sobre la vida."