català

english

español

Elena i Joan Projects

elenaijoanprojects.com ©

avís legal

ENLLAÇOS - PREMSA

Blog Llibres de l'Índex

Editorial Llibres de l´Índex

Distribuïdora

tornar enrere

Segueix-nos a

El llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l’espiritualitat a la revista GO MAG de maig-2012, pàgina 55. Ressenya a càrrec de Jordi Martínez.

La revista musical ENDERROCK de maig-2012 comenta el llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l’espiritualitat. Pàgina 69.

La revista musical MondoSonoro de juny-2012 publica una ressenya del llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l’espiritualitat a l’Edició Catalunya/Illes Balears, pàgina 12.

Vídeo-Entrevista a VilaWeb: “La part oculta d’Spock”, amb Elena Villalba Lizandra i el seu llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l’espiritualitat, a càrrec de Lluís Chamorro, el 31 d’octubre de 2012.

El llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l’espiritualitat ha sortit comentat a la revista DIALOGAL, a la secció d’Actualitat, pàgina 6 del núm. 43, Tardor 2012. Títol de l’article: “Espai exterior: Un llibre analitza la relació entre Star Trek i l’espiritualitat”.

"Presentació del llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l'espiritualitat,

d'Elena Villalba Lizandra, Editorial Llibres de l'Índex.

Hi intervindran Josep Maria Orteu, editor; Eduard Pera, secretari del Club Star Trek de Catalunya, i la pròpia autora.

L'acte tindrà lloc dimecres, dia 9 de novembre de 2011, a les 19:30 h, a la Casa del Llibre, de Rambla Catalunya, núm. 37 de Barcelona. Telf: 93 112 22 59

Una visió fascinant sobre la llegendària sèrie televisiva Star Trek, sobre Mr. Spock i sobre la vida."