català

english

español

Elena i Joan Projects

elenaijoanprojects.com ©

avís legal

ENLLAÇOS - PREMSA

Blog Llibres de l'Índex

Editorial Llibres de l´Índex

Distribuïdora

tornar enrere

Segueix-nos a

La revista DIRIGIDO POR de març-2012 comenta el llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l’espiritualitat. Pàgina 7, "Escaparate".

El llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l’espiritualitat a CATALUNYA RELIGIÓ.CAT, article “Llibres i diversitat religiosa”, per David Casals. 22-04-2012

La revista BARCELONÉS d’abril-2012 parla sobre Elena Villalba, l’autora del llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l’espiritualitat i presidenta de l’Spockies Club, en l’article “Barcelona Freak”, de la pàgina 12.

La revista IMÁGENES DE ACTUALIDAD d’abril-2012 comenta el llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l’espiritualitat. Pàgina 120, “Libros (por José M. Latorre)”.

FICOMIC-2012. Signatura del llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l’espiritualitat per l’autora i presidenta de l’Spockies Club, Elena Villalba Lizandra, al 30è SALÓ INTERNACIONAL DEL CÒMIC DE BARCELONA, a l’estand del Club Star Trek de España. Dissabte 5 de maig de 2012.

"Presentació del llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l'espiritualitat,

d'Elena Villalba Lizandra, Editorial Llibres de l'Índex.

Hi intervindran Josep Maria Orteu, editor; Eduard Pera, secretari del Club Star Trek de Catalunya, i la pròpia autora.

L'acte tindrà lloc dimecres, dia 9 de novembre de 2011, a les 19:30 h, a la Casa del Llibre, de Rambla Catalunya, núm. 37 de Barcelona. Telf: 93 112 22 59

Una visió fascinant sobre la llegendària sèrie televisiva Star Trek, sobre Mr. Spock i sobre la vida."