català

english

español

Elena i Joan Projects

elenaijoanprojects.com ©

avís legal

ENLLAÇOS - PREMSA

Blog Llibres de l'Índex

Editorial Llibres de l´Índex

Distribuïdora

tornar enrere

Segueix-nos a

La prestigiosa revista LLENGUA NACIONALha dedicat una ressenya de mitja pàgina, la núm. 45, al llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l’espiritualitat. Revista núm. 82, I Trimestre de 2013.

Ressenya del llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l’espiritualitat, a la revista CATALUNYA CRISTIANA, núm. 1749, pàgina 28 del setmanari amb data 31 març 2013, titulada “Viatge apassionant”.

El llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l’espiritualitata la revista DIÀLEGS de l’Institut d’Estudis Humanístics Miquel Coll i Alentorn. Any 16, gener-març 2013, núm. 59, pàgines 91-93.

Ressenya del llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l’espiritualitat, al blog LAS CRÓNICAS DE STAR TREK (THE CHRONICLES OF STAR TREK).

L’FNAC TRIANGLE (Pl. Catalunya, de Barcelona) va tornar a posar a la secció Cinema i amb el cartellet d’imprescindible el llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l’espiritualitat, després de nou mesos de la seva publicació. Inèdit!

"Presentació del llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l'espiritualitat,

d'Elena Villalba Lizandra, Editorial Llibres de l'Índex.

Hi intervindran Josep Maria Orteu, editor; Eduard Pera, secretari del Club Star Trek de Catalunya, i la pròpia autora.

L'acte tindrà lloc dimecres, dia 9 de novembre de 2011, a les 19:30 h, a la Casa del Llibre, de Rambla Catalunya, núm. 37 de Barcelona. Telf: 93 112 22 59

Una visió fascinant sobre la llegendària sèrie televisiva Star Trek, sobre Mr. Spock i sobre la vida."