top of page

avís legal

1- DRETS D’AUTOR - COPYRIGHT

- Elena i Joan Projects pertany als seus propietaris: Elena Villalba Lizandra i Joan A. Bosch Nayach.

Els temes musicals de Radix que apareguin en l’apartat de Música són propietat dels esmentats autors: Elena Villalba Lizandra i Joan A. Bosch Nayach.

El llibre Spock i jo. De la ciència-ficció a l’espiritualitat:

Primera edició: setembre de 2011

© Elena Villalba Lizandra

© d’aquesta edició: Ediciones de La Tempestad SL, 2011

© Foto de coberta: Paramount Pictures. Star Trek és una marca registrada de Paramount Pictures. Star Trek: The Original Series, episodi número 50, "By Any Other Name”.

Llibres de l'Índex®

carrer Pujades, 6 - Local 2

08005 Barcelona

Tel: 932 250 439

Fax: 932 212 641

E-mail: info@llibresindex.com

www.llibresindex.cat

El llibre Las enseñanzas de Sherlock Holmes. Una introducción a la espiritualidad:

© 2010 Joan A. Bosch Nayach

© 2010, Ediciones Corona Borealis

Salvador Rueda, 7

29631 – Arroyo de la Miel

MÀLAGA

Tel. 951 100 852

www.coronaborealis.es

Disseny editorial: Olga Canals i Carlos Gutiérrez

El llibre Les millors frases del Zen:

© 2019 Joan A. Bosch Nayach

© 2019 Caballo Regalado Editorial

Guifré, 4, 2n4a

08001 Barcelona

E-mail: editorial@caballoregalado.com

www.caballoregalado.com

- Spockies Club és una associació sense ànim de lucre, dedicada a la difusió del personatge de Mr. Spock i de la ciència-ficció des d’un punt de vista espiritual. Som un grup d’amics que volem compartir aquesta afició. No es pretén obtenir cap benefici econòmic, ni infringir la llei de la propietat intel•lectual.

 

Star Trek és una marca registrada. Totes les fotografies d’aquest web que apareixen en l’apartat de l’Spockies Club i de Fes-te’n soci són propietat de Paramount Pictures, o dels propietaris que corresponguin.

 

Els temes sonors que apareixen a les galeries fotogràfiques de l’Spockies Club: “Follow Your Star" (Hertz-Grean)  i "Cotton Candy” (Cliff Ralke), pertanyen als seus propietaris i formen part del disc Two Sides of Leonard Nimoy (1968), Dot Records. 

Queda expressament prohibida, sota les sancions establertes per la llei, la reproducció total o parcial d’aquesta pàgina web sense l’autorització escrita dels titulars del copyright, tant si és feta per reprografia o per tractament informàtic com per qualsevol altre mitjà o procediment.

2- TITULARITAT

Aquesta pàgina web és titularitat d’elenaijoanprojects.com i els seus propietaris: Elena Villalba Lizandra i Joan A. Bosch Nayach; d’ara endavant elenaijoanprojects.com, amb seu a Barcelona i amb correu electrònic: elenaijoanprojects@gmail.com

3- ÚS DE LA PÀGINA WEB

L’accés a aquest portal implica acceptar i conèixer les condicions i terminis d’aquest Avís Legal. No es pot utilitzar aquesta pàgina web, o els serveis d’aquesta a través d’ella, per a finalitats contràries a la llei, o que vulnerin el que es preveu a la legislació vigent en el present Avís Legal, o els bons costums i l’ordre públic, ni fer qualsevol altre ús que pugui ser causa de lesió als drets de tercers.

L’usuari no podrà destruir, alterar, inutilitzar o, de qualsevol altra forma, perjudicar les dades, programes o documents electrònics i d’altres que s'obtinguin d’aquesta pàgina web, ni tampoc obstaculitzar l’accés d'altres usuaris al servei, ni introduir programes, aplicacions informàtiques, virus o altres dispositius de naturalesa anàloga que puguin ser causa de qualsevol tipus d’alteració en els sistemes informàtics d'elenaijoanprojects.com o de tercers.

 

L'’usuari no podrà fer un mal ús de les informacions, missatges, gràfics, arxius, ni de qualsevol classe de material a què pugui tenir accés a través d’aquesta pàgina web.

4- PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Aquesta pàgina web i els seus continguts són propietat d'elenaijoanprojects.com o dels tercers que corresponguin, d’acord amb l’apartat 1- de Drets d’autor d'aquest document.

Es prohibeix la utilització de les marques registrades sense la corresponent llicència, així com la reproducció, distribució, comunicació pública, transformació i transmissió dels continguts del portal, excepte en cas d’'autorització expressa del titular dels drets.

5- RESPONSABILITAT

elenaijoanprojects.com no és responsable de la informació que es pugui obtenir mitjançant enllaços a altres pàgines web. En cas que tingui coneixement d’algun contingut il•lícit d'aquestes altres pàgines web, o que provoqui lesió a béns o drets d’un tercer, susceptibles o no d’indemnització, elenaijoanprojects.com actuarà, amb la diligència necessària, amb la finalitat de suprimir l’enllaç corresponent.

elenaijoanprojects.com podrà interrompre l’accés a la seva pàgina web amb la finalitat de realitzar-ne el manteniment, actualització, control o per qualsevol altre motiu.

En cap cas les galetes, o altres mitjans de naturalesa similar que es puguin utilitzar, serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física que utilitzi la pàgina web.

6- PROTECCIÓ DE DADES

D’acord amb l’article 5 de la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i de la legislació posterior que correspongui, elenaijoanprojects.com informa els usuaris que les dades de caràcter personal que proporcionin mitjançant aquesta pàgina web s’inclouran en un fitxer del qual és responsable elenaijoanprojects.com, i que seran tractades amb la finalitat de poder oferir els serveis sol•licitats. El fet d’omplir un formulari d’aquesta pàgina web, o mitjançant correu electrònic, implica que l’usuari coneix que la informació i les dades personals que proporciona són seves, actuals, exactes i certes.

L’usuari que proporcioni les seves dades personals podrà exercir els drets de rectificació, cancel•lació i oposició, mitjançant un escrit dirigit a elenaijoanprojects.com, enviat per correu electrònic a elenaijoanprojects@gmail.com.

.

bottom of page