top of page

Va néixer a Barcelona, al barri de Ciutat Vella. De petit era un nen molt sensible, força inquiet, somiador i imaginatiu. Els seus professors tenien dificultats per fer-lo tornar a la realitat, sempre estava a la lluna. Sentia la vida molt intensament i vivia amb molta profunditat.

Va ser superheroi i membre fundador d'un club de detectius amb els amics del col·le.

Més endavant, es va interessar per l'arqueologia i l'antiguitat, però finalment va decidir no anar a la universitat, perquè no volia que li inflessin el cap amb mentides. La seva autèntica passió era la música. Ha tocat diversos instruments en diferents conjunts musicals. També ha estat lletrista i compositor.

Sempre li han agradat molt els llibres i com a escriptor va publicar, al 2010, Las enseñanzas de Sherlock Holmes, un assaig en clau espiritual. I al 2019, Les millors frases del Zen, un recopilatori de breus aforismes zen.

Ha practicat ioga, tai-txi, txi-kung i zen. Fa meditació des de fa més de vint anys. Va tenir principalment dos mestres espirituals: una monja catòlica i mestra zen, i un exmonjo de Montserrat que el va portar on havia d'arribar.

Casat amb l'Elena, junts han fet un llarg i meravellós recorregut musical i espiritual. 

bottom of page