català

english

español

Elena i Joan Projects

elenaijoanprojects.com ©

avís legal

QUI SOM

Va néixer a Barcelona, al barri de Ciutat Vella. De petit era un nen molt sensible, força inquiet, somiador i imaginatiu. Els seus professors tenien dificultats per fer-lo tornar a la realitat, sempreestava a la lluna. Sentia la vida molt intensament i vivia amb molta profunditat.

Va ser superheroi i membre fundador d'un club de detectius amb els amics del col-le.

Més endavant, es va interessar per l'arqueologia i l'antiguitat, però finalment va decidir no anar a la universitat, perquè no volia que li inflessin elcap amb mentides. La seva autèntica passióera la música. Ha tocat diversos instruments en diferents conjunts musicals. També ha estat lletrista i compositor.

Sempre li han agradat molt els llibres i com a escriptor va publicar, al 2010, Las enseñanzas de Sherlock Holmes, un assaig en clau espiritual.

Ha practicat ioga, tai-txi, txi-kung i zen. Fa meditació des de fa més de vint anys. Va tenir principalment dos mestres espirituals: una monja catòlica i mestra zen, i un exmonjo de Montserrat que el va portar on havia d'arribar.

Casat amb l'Elena, junts han fet un llarg i meravellós recorregut creatiu i espiritual. Tenen un projecte conjunt de música futurista amb ordinadors: Elena i Joan.

És vicepresident i cofundador de l'Spockies Club, associació d'admiradors d'Spock i de la ciència-ficció en clau espiritual.

1/14

JOAN A. BOSCH NAYACH

"Presentació del llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l'espiritualitat,

d'Elena Villalba Lizandra, Editorial Llibres de l'Índex.

Hi intervindran Josep Maria Orteu, editor; Eduard Pera, secretari del Club Star Trek de Catalunya, i la pròpia autora.

L'acte tindrà lloc dimecres, dia 9 de novembre de 2011, a les 19:30 h, a la Casa del Llibre, de Rambla Catalunya, núm. 37 de Barcelona. Telf: 93 112 22 59

Una visió fascinant sobre la llegendària sèrie televisiva Star Trek, sobre Mr. Spock i sobre la vida."