Elena i Joan Projects

avís legal

català

english

español

elenaijoanprojects.com ©

"Presentació del llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l'espiritualitat,

d'Elena Villalba Lizandra, Editorial Llibres de l'Índex.

Hi intervindran Josep Maria Orteu, editor; Eduard Pera, secretari del Club Star Trek de Catalunya, i la pròpia autora.

L'acte tindrà lloc dimecres, dia 9 de novembre de 2011, a les 19:30 h, a la Casa del Llibre, de Rambla Catalunya, núm. 37 de Barcelona. Telf: 93 112 22 59

Una visió fascinant sobre la llegendària sèrie televisiva Star Trek, sobre Mr. Spock i sobre la vida."

read more >>

WELCOME

Pellentesque metus sem, elementum eu, rhoncus sed, gravida sit amet, nulla. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. adipiscing elit. Fusce tempor arcu ac urna. Fusce congue eleifend mi. Pellentesque metus sem, elementum eu, rhoncus sed, gravida sit amet, nulla. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Fusce tempor arcu ac urna. Fusce congue eleifend mi. Pellentesque metus sem, elementum eu, rhoncus sed, gravida sit amet, nulla.

Clic !! a la caixa del CD

Els membres d'aquest duet de Barcelona, Elena Villalba Lizandra i Joan A. Bosch Nayach, es van conèixer a l'adolescència i han compartit un llarg recorregut d'evolució musical que ha passat per diverses etapes.

En Joan va començar tocant la guitarra en un grup de rock i quan va conèixer l'Elena van continuar la seva evolució musical des del punk, l'afterpunk i la música experimental. Va ser una evolució ràpida, fugaç, que va donar com a resultat arribar a la música electrònica amb la formació anomenada Radix, aquest cop ja de només dos membres.

Radix va tenir dues etapes. La dels anys vuitanta, amb sintetitzadors analògics, caixes de ritmes i veus. I la dels anys noranta, amb instruments electrònics digitals i només música.

Aquí teniu una mostra, diversos temes en format MP3, de la nostra última etapa. Són demossense masteritzar i gravades amb dues pistes. Són a anys llum del que fem ara, però així tindreu una idea d'on venim. Algunes pertanyen al nostre últim treball anomenat Spacewalk i d'altres són temes del penúltim, Interlinked.

Actualment, el nostre projecte musical es diu Elena i Joan. Estem treballant per descobrir una nova música, un nou so. Volem posar música al futur. Ens interessa la ciència-ficció i l'evolució de l'ésser humà. Es tracta de música futurista feta amb ordinadors, tot software, molt minimalista i amb una experimentació d'innovació de nous sons i noves estructures musicals. Com va dir Kandinsky a propòsit de la música al seu llibre De lo espiritual en el arte (Editorial Paidós): "La más inmaterial de las artes". La consciència es manifesta a si mateixa segons les seves necessitats en la matèria. Amb només un ordinador i un petit teclat controlador i l'alliberació material que això comporta, som més a prop d'expressar el nostre creixement cap a una nova dimensió de l'ésser.

Ja no es tracta només de noves melodies, sinó de sons. Cada etapa, cada època, s'expressa amb uns sons determinats, amb unes estructuresmusicals concretes. Si evolucionem, la consciència necessita expressar-se amb nous mitjans i nous sons, és lògic. L'experimentació i la creació de nous sons ens ajuden també a evolucionar.

Us mantindrem informats a mesura que avanci el nostre projecte.

ELENA I JOAN

MÚSICA