català

english

español

Elena i Joan Projects

elenaijoanprojects.com ©

avís legal

LLIBRES

Las enseñanzas de Sherlock Holmes / Una introducción a la espiritualidad, de Joan A. Bosch Nayach (Ediciones Corona Borealis)és un llibre que tracta sobre diversos aspectes de la vida: art i bellesa,música, silenci, meditació i budisme, natura, amistat, emocions i sentiments, intuïció, sofriment i dificultats…... És un treball d'investigació que ens parla d'un dels aspectes menys coneguts i a la vegada més interessants del famós detectiu.

L'autor ens diu: "Todo el mundo asocia a este famoso personaje deficción con aventuras detectivescas y misterios que resolver, pero en ellashay mucho más. "Mi intención es demostrar que Sherlock Holmes, además de un excelente investigador es un gran maestro espiritual".

En aquesta obra, Joan A. Bosch Nayach ens transmet alguns dels seus coneixements espirituals, fonamentalment a través de la meditació i el zen. I ho fa utilitzant, molt encertadament, frases que apareixen a les novel-les de Sherlock Holmes. El resultat final és una introducció a l'espiritualitat senzilla i planera, d'on tothom en pot treure quelcom de profitós per a la seva vida interior.

És un llibre que té autèntics incondicionals, els quals es troben tant entre els admiradors de Sherlock Holmes com entre les ànimes interessades en la vida de l'esperit. En paraules del prior d'una coneguda congregacióreligiosa: "En aquesta obra, no hi sobra ni una paraula". En resum, una bona introducció a l’'espiritualitat.

Feu Clic !! a la imatge

Feu Clic !! a les imatges

"Presentació del llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l'espiritualitat,

d'Elena Villalba Lizandra, Editorial Llibres de l'Índex.

Hi intervindran Josep Maria Orteu, editor; Eduard Pera, secretari del Club Star Trek de Catalunya, i la pròpia autora.

L'acte tindrà lloc dimecres, dia 9 de novembre de 2011, a les 19:30 h, a la Casa del Llibre, de Rambla Catalunya, núm. 37 de Barcelona. Telf: 93 112 22 59

Una visió fascinant sobre la llegendària sèrie televisiva Star Trek, sobre Mr. Spock i sobre la vida."