català

english

español

Elena i Joan Projects

elenaijoanprojects.com ©

avís legal

QUI SOM

Va néixer a Barcelona, ciutat mediterrània mil-lenària circumscrita dins els anomenatsPaïsos Catalans.

Sempre ha estat interessada per l'evolució de l'ésser humà, tant artística com científica i espiritual. Això l'ha portat a recórrer dos camins: el musical i el místic. Per a ella la música és un camí d'evolució. Ha estat membre, compositora i lletrista de diversos conjunts, que van des del punk, l'afterpunk, la música experimental i la música electrònica. Actualment comparteix amb el seu espòs un projecte de música futurista feta amb ordinadors: Elena i Joan. Durant la seva recerca espiritual ha passat per diverses disciplines, entre elles el ioga i el tai-txi, fins a arribar al zen. Practica la meditació des de fa gairebé vint anys.

Li agrada la ciència-ficció, el món fantàstic, la imaginació, la imatge futurista i avançada, les màquines, la tecnologia, la ciència, la natura, l'ecologisme, el vegetarianisme, l'espiritualitat, l'art, la creativitat, la innovació. La seva fórmula és: crear, meditar i ser feliç.

L'apassiona treballar per a la integració de tots els aspectes humans. En aquests moments, realitza un estudi comparatiu entre la física quàntica i la nova física en general, i la mística.

També és escriptora. Ha escrit un assaig titulat Spock i jo / De la ciència-ficció a l'espiritualitat (Llibres de l'Índex). És una experiència viva, una visió fascinant sobre la llegendària sèrie televisiva Star Trek, sobre Mr. Spock i sobre la vida. En l'obra es relaciona aquest personatge de ficció amb el zen i l'ésser humà del futur.

És presidenta i fundadora de l'Spockies Club, associació d'admiradors incondicionals de Mr. Spock, dedicada a la difusió del personatge i de la ciència-ficció des d'un punt de vista espiritual.

I a tot això, vol posar-li música, al futur, des del present, des de l'aquí i l'ara, que és etern, amb Elena i Joan.

1/13

ELENA VILLALBA LIZANDRA

"Presentació del llibre Spock i jo / De la ciència-ficció a l'espiritualitat,

d'Elena Villalba Lizandra, Editorial Llibres de l'Índex.

Hi intervindran Josep Maria Orteu, editor; Eduard Pera, secretari del Club Star Trek de Catalunya, i la pròpia autora.

L'acte tindrà lloc dimecres, dia 9 de novembre de 2011, a les 19:30 h, a la Casa del Llibre, de Rambla Catalunya, núm. 37 de Barcelona. Telf: 93 112 22 59

Una visió fascinant sobre la llegendària sèrie televisiva Star Trek, sobre Mr. Spock i sobre la vida."