top of page

QUI SOM

ELENA VILLALBA LIZANDRA

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Va néixer a Barcelona, ciutat mediterrània mil·lenària circumscrita dins els anomenats Països Catalans.

Sempre ha estat interessada per l'evolució de l'ésser humà, tant artística com científica i espiritual. Això l'ha portat a recórrer dos camins: el musical i el místic. Per a ella la música és un camí d'evolució. Ha estat membre, compositora i lletrista de diversos conjunts, que van des del punk, l'afterpunk, la música experimental i la música electrònica. Actualment té un projecte de música futurista feta amb ordinadors. Durant la seva recerca espiritual ha passat per diverses disciplines, entre elles el ioga i el tai-txi, fins a arribar al zen. Practica la meditació des de fa gairebé vint anys.

Li agrada la ciència-ficció, el món fantàstic, la imaginació, la imatge futurista i avançada, les màquines, la tecnologia, la ciència, la natura, l'ecologisme, el vegetarianisme, l'espiritualitat, l'art, la creativitat, la innovació. La seva fórmula és: crear, meditar i ser feliç.

L'apassiona treballar per a la integració de tots els aspectes humans. En aquests moments, realitza un estudi integratiu entre ciència, art i espiritualitat.

També és escriptora. Ha escrit un assaig titulat Spock i jo / De la ciència-ficció a l'espiritualitat (Llibres de l'Índex). És una experiència viva, una visió fascinant sobre la llegendària sèrie televisiva Star Trek, sobre Mr. Spock i sobre la vida. En l'obra es relaciona aquest personatge de ficció amb el zen i l'ésser humà del futur.

 

I a tot això, vol posar-li música, al futur, des del present, des de l'aquí i l'ara, que és etern.

bottom of page